805236 Merhaba kızlar 29 günlük bebeğim uyumuyor neden olabilir yaşayan var mı Karnı tok altı temiz memede uyuyor bırakınca uyumuyor
SuMisalii 805236 8 günlük bebeğim de öyle özellikle gece olunca sabaha kadar oturuyoruz ne yaptıysam uyumuyor nedenini bir türlü anlamadım.
ikierkekanasii 805236 23 günlük bebeğim gündüz güzel uyuyor ama gece nöbetçiyiz sabah 6 gibi uyuyor anca 😒
alinmom 805236 gazı olabilir ben 3 gün zeytin yağ ile göbeğine dairesel bir şekilde masaj yapmıştım iyi geliyor pıt pıt yapıyorlar hemen
lavantakokusu_ Benim oğlum da şu an 10,5 aylık o da öyle ne yapıyorum ne ediyorum Bir hafta ise sonraki hafta ısrarla memede uyumak istiyor tam uyuyor çıkartacağım uyanıyor sakinleştiremiyorum bir türlü onu beceremedim 🤦 🤦🤦🤦
Alparslanmom__ Benimde bi sabah bi akşam saatleri huysuz uykuya geçmiyo memede uyuyo bırakınca kısa süre sonra uyanıyo 😶
mihramomm1 Yatağına koyarken kokunuzu alabilecegi tişört eşarp gibi bir şeyin üzerine süt damlatsaniz kokunuzla birlikte belki işe yarar kızlar ama boğulma riskine karşı dikatli koyarak
805236 alinmom gazını çıkarıyor çok şükür ama sürekli kucakta uyuyayım istiyor alıştırmadık da artık beyaz gürültüyü denedim çok şükür iki saat de olsa uyudu
805236 mom_of_two emziği alıyor ama dün öğlen iki de uyandı 12.30 da yatıp ondan sonra hep meme de uyudu bu kadar fazla uyanık kalması normal değil ki haftaya doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek
Zeynepikra_ Benim de 1 aylık bebeğim var ve çok fazla gaz sorunu yaşıyoruz krizlere giriyo gazını yapamayınca ve uyuduğu zaman uykuları bölünüyor