mucizemm94 Eltim arkadaşından baya kıyafet getirmiş bebeğime ben hiç giydirmedim siz giydiriyor musunuz
tekbasimabakiyorum mucizemm94 tabii ki evet. Ben de arkadaşlarıma veriyorum. Çocukların yediği helal giydiği haram diye bir laf var.
secondmylife Eltim gönderirse temizse yeniyse giydiririm, ama tanımadığım insanınkini giydirmem. Nice hastalık var kıyafetten eşyadan bulaşıyor.
bnurr mucizemm94 evet ablam bütün yeğenimin kıyafetlerini verdi ve giydirmedigim bir suru kıyafet vardı ikincis bebeği kız şimdi kücülenleri ona geri gönderiyorum
Anneko mucizemm94 tanıdığım bildiğim kardeşim eltim görümcem gibi yakın kişilerin kıyafetlerini aramızda döndürdük giydirdik ama tanımadığım birinin kıyafetini giydirmem
Eizeee mucizemm94 hayır giydirmedim hiç kızıma ait olsun istedim herşeyi ama giydirilmez diye bı düşünceye de sahip deyilim
secondmylife mucizemm94 valla bilmiyorum da yıkanana kadar bulaşırsa mesela? Mağazalardaki kıyafetlerden bile uyuz hastalığı bulaşabiliyormuş mesela.
Cangul mucizemm94 abim veriyor benimde giydiriyorum temizse ayırıyorum verdiklerinden evde parkta giydiriyorum bir yere gidiyorsak özel aliyorum oraya bazı bir iki arkadaşım var temiz ve güvendiğim onlarda ara ara verirse alıp giydiriyorum
twobabymom_ Yani tanıdığım yakın ve temiz biriyse elbette giydiriyordum her gecen gün büyüyorlar sonuçta