Elvinemine ainka kiz niye usaqi tek eleme qoy bacisi ve ya qaqasi olsun usaq en azi iki dene olsa yaxsidi .mrn kesirem .hamilelikden qorxmuram sadece qarnim yene kesilecek falan filan ondan it kimi qorxuram🤭🤭🤭😂
ainka Elvinemine ay bacı qoca yaşımda doğmuşam😀😀bərbad bir hamiləlik keçirmişəm, əməliyyatxanaya girənə qədər qusmuşam. Camaat yeyib çəki alanda mən aclıqdan arıqlayırdım. Çox pis toksikozum oldu. Üstəlik əməliyyat. Bəsdi 1😀😀😀
ainka Elvinemine mən də təkəm. Qaynanam da yoxdu baldızı da uzaqdı. Çox çətindi vətəndən yaxınlarından uzaqda köməksiz. Elə olur ancaq axşam yoldaşım gələndən sonra çay içirəm
Elvinemine ainka as cavansan 33de qohumlarim 3cu dogublar e.yene şükür yaxsiki dogbusan .as sen Allah uzaqdan sirindi qaynana baldiz .bu deyqa bizim evde dava grdir onlarin ustunde😅😂
lAmMelodi @Elvinemine Sen onların parti işine baxma bizdə ölkə onlara görə kiçikdi.Onlarda ölkə böyükdü buna görə partilər var seçkilər də tez olur.Üstelik Suriya milləti də Türkiyədədi.Hamısı qayıtmadı ölkəsinə qalanlar var.Bizde sadəcə uzağı 4 5 nəfər olur seçkidə.
Elvinemine lAmMelodi as he gordum yaman qorxular hem dansilar hemde qorxular🫣dedim goren bu larti nedi bele
Elvinemine lAmMelodi he vallah baji geceynen aparalar e .hec onlarin post acib yorum yazmaqlarida qorxuludu .mene cavab vermediler😂🤭sonradan dusundumki cavab verilesi sual vermemisem .yaziqlar ne desin
lAmMelodi Elvinemine Sənin axrını özdə🤣🤣😂😂😂 Qızlar bayramınız mübarək😍❤️ Neçə gözəl bayramlar keçirəsiniz.Allah uzun ömür versin süfrəniz dolu olsun hər zaman.🌸
Fatima__mom Elvinemine şükür bacı yaxşıyam. 3-4 həftəlik hamiləlil gösterir qan. Ama mən istəmirəm ee bilmirem neyniyim