patastikof Kızlar kanz yatak aldım üzerine sünger aldım trendyoldan ortopedik diye ama yatak hafif yamuk. Bebeğim yamuluyor üzerinde. Ayrıca yenidogan ve bebek yatakları sert olması lazımmış bana sünger yatak önerir misiniz e bebek yada mağaza veya trendyoldan
suheyla92 patastikof bizim sunger yatak iki tarafli bi tarafi sert iki yasina kadar. Diger tarafi iki yastan sonra kullaniliyor daha yumusak. Yatas twiny sunger yatak memnunum tavsiye ederim trendyoldan almistim.
winchestera patastikof evet ama onlar standart 120×60 oluyor diye biliyorum siz yine de bakın dediğiniz ölçüde var mı diye
winchestera patastikof aa baktım varmış sizin dediğiniz ölçüde hepsiburada yataş kendi satıcısından almıştım bakabileisiniz
TwinsAndBeren patastikof bende de kanz park beşik var kızım 2 yaşında e bebekten baby plus marka almıştım 70×110 ölçülü gayet memnunum bakabilirsiniz
winchestera patastikof ne demek bu aldığımın iki tarafı farklı yumuşaklıkta yenidoğanken sert olanda biraz büydükçe ters tarafında yatırabilirsiniz güzel günlerde kullanın
keskindogan Ben Umay bebek çantalı yatağını 6 aydır Kullanıyorum hem her yere taşıyabiliyorum hem Yatagin üzerinde kullanabiliyorum. Reflüye çok iyi
suheyla92 keskindogan ben de ilk uc ay kendi yataginin uzerine onu koyarak yatirmistim iceri de tasiniyo ama ck büyük oldugu icin pek pratik olmuyordu