Kızlar bebeğim 6ay 11 günlük . Aşırı mızmız herşey agzında hiç birşeyden öemnun olmayan bir hal aldı . Hiç bir yerde durmak istemiyor kucagım dışında . Kafası alev alev ama ateşi yok karanfil zeytinyagı aürüyorum arada elime saldırıyor cok hırcın davranıyor cok kaşınıyor belli . İştahında bir değişiklik yok ama zaten bazen uzun emiyor bazen kısa . Teklif ede ede yediriyorum bazen yönünü dönmüyor . Normaldede kusan bi bebekti yine aynı hızla devam ediyor oturmasına baglıyorum bşraz da . Sürekli cıglık atıyor uyumak istemiyor gözünden uyku akıyor . Geceleri uyanmazdı sık sık uyanmaya basladı (tok olsa dahi) ve aglayarak veya uyandıgında bagırarak duruyor . Doktoru dişleri geliyor ama agrı vs yapmaz idare et diyor . E çocuk çıglık çıglıga aglıyor insanda agrısı mı var acaba diyor . Karman çorman buhrandayım 😂 diş mi patlatacagız şimdi yoksa atak haftamız gecmemiş miydi tam gğndğz uykusu normale döndğ derken bu sefer gece de bozuldu . Çok uzun oldu biliyorum ama sessiz kullanıcı olamadım bu sefer 😂 kusurumuz affola