Birerkekannesi_ utkummm sabah 6-7 gibi kalkar genelde 9-10 gibi ilk uykusuna yatar. 45dk falan anca sürüyor. Öğlen tekrar uyur 1 gibi o da aynı sürüyor. Bazen akşam 5 gibi uyuyor bazen onu atlıyor akşam 7de de akşam uykusuna geçiyor. Bizimki birkaç aydır böyle.
sekerbebeginannesi utkummm valla 9 aylik olduk diyebilirim, maalesef uyumuyor gündüz 😄 Sanirim 2 uykuya düşecek ama dayanamıyor da ağlıyor uyku için, uyutuyorum 10 dk sonra uya uyanıyor çok zor şuan isim
Nazli_0824 utkummm Benimki sabah 7:40 gibi uyanıyor, 3 saat sonra uyutuyorum yani 10:40 gibi. 1 saat uyuyor yani gün içinde 2 veya 3 uyku yapıyoruz gece de 21:00 de uyutuyorum. 6 aylıkken başladım bu rutine şuan da devam ediyoruz.
utkummm eylm1 bizde cunku kisa kisa uyuyo kac saat uyuyo peki benimki toplam 3 Gece uykusu kac saat oluyo
utkummm Birerkekannesi_ gunduz uykusu toplamsa kac saat yani,gece uykusuda 11-12saat falan yani heralde dimi
Birerkekannesi_ utkummm gündüz uykusu 2-3 saat oluyor. Akşam uykusu da gece uyanmaları dahil 11 saat falan.
utkummm Birerkekannesi_ benimki gunduz toplam 3 saat uyuyo cok mu acaba ondan mi saat basi uyaniyo diye dusunuyodumda normal heralde gunduz 3 saat dimi
Birerkekannesi_ utkummm benimki de sürekli uyanıyordu en son akşam uykusuna yatırmadan önce mama haricinde yemek ya da kaşık mamalardan yedirmeye başladım. Böylelikle gece sadece bir defa uyanıp hemen uykuya dalıyor.