Aynur83 Arkadaşlar Avrupa yakası Bahçelievler yada Bakırköy civarı muayene ücreti makul iyi bi doktor varmı tavsiye edeceğiniz
Sevde2511 Aynur83 Canım ben Bahçelievler’de oturuyorum hamilelik doğum süreci ve hatta şuan bile Nisa hastanesini tercih ediyorum ücretlerde makul çok fazla değil doğum doktorum fazlasıyla memnunum onun önerdiği çocuk doktoruna gidiyoruz ve yine çok memnunum
Aynur83 Sevde2511 oturduğum lokasyonda hastanede cok fakat iyi bi doktor olması önemli ayrıca özel aşıları ile fazla tutmayan muayene ücreti arıyorum bebeğim daha 78 günlük
Sevde2511 Aynur83 Çobançeşme Mah. Fatih Cad. Okul sok no:2 Yenibosna Bahçelievler kadın doğum 100 çoçuk da 110 Ben gayet memnunum gördüğüm ilgi alakadan 🤗
Sevde2511 Aynur83 bizde 66 günlüğüz😊 o konuda birşey diyemeyeceğim çünkü sadece bu hastaneye gidiyorum bilgim yok çevre hastahaneler hakkında rota aşısını sormuştum bikacgun önce ücret için 280 TL denildi
Aynur83 Sevde2511 anladım tşk ederim muayene ücreti makul evet ama uzak orası evime git gel bebeğim arabada durmuyor aşı fiyatı Ewt o civarda ilk dozu bize 190 2.si 290 menenjit aşısı cok pahalı her dozu 420+muayene 230 olunca fiyat fazla oluyor
Sevde2511 Aynur83 inşallah hepsini yaptırmayı düşünüyorum bakalım 🙏 evet ücretler biraz fazla özel aşıların herşey bebeklerimiz için önce sağlık 😊 rabbim sağlıklı şekilde büyütmeyi nasip etsin İnşallah 🌸🌸🌸