lucifermorningstar gocebebirbayan Şehriye çorbası Fırında tavuk patates bunlar bize Kızıma da tavuk haşlama ☺️
Tunaveannesi16 gocebebirbayan şehriye çorbası, et sote yanına cacık, eşime köfte o et yemiyor makarna var bir de 😂 he birde canım un helvası çekmişti un helvası yaptım bu kadar 🙂
gocebebirbayan Tunaveannesi16 canım maşallah döktürmüşsün kız 🙈🙏🏻🧿 et sote köfte hiç ayrı ayrı uğraşmam ben. Ama menüyü beğendim bende yapayım malzemeler varken 😇 teşekkür ederim
Tunaveannesi16 gocebebirbayan Buzluğumda köfte olmasaydı hayatta yapmazdım 😂 makarnayı eşim yaptı zaten et soteyide kaç gündür canım istiyordu. Bugünlük böyle oldu normalde Allah ne verdiyse bu kadar çeşit yapmam hele tatlı en son ne zaman hatırlamıyorum bile 😂😂
Balkizlarim gocebebirbayan havuçlu patatesli barbunya pilaki , sarımsaklı yoğurtlu makarna salata 🥗 yaptım 🌼 yarın için de hamsi temizledim hamsi kızartma , pilav , tarhana çorbası roka salatası ve karışık salata bal kabağı tatlısı 🌷☺️
Rez gocebebirbayan kızım ve eşim aşırı seçici olduklarında çok kararsız kalıyorum ya. Patates çorbası, pirinç pilavı, et sote, yoğurtlu börülce
Nur2021 gocebebirbayan adana boregi yapip firina attim,yanina soguk icecek… 2 bebekle bunu zor yaptim 😅
gocebebirbayan Nur2021 adana böreği ne aşkım kız benim eşim de adana lı ben tarsus luyum bilmeyiz biz başka adı mı var yoksa 🙈