teachermom5 1haftalk kızımda hafif hırıltı var görünen bir şey yok ama içten tıkalı gibi doktoru serum damlat çekme dedi ama acılmadı sanırım 1 aydan küçük bebeklerde aspiratör kullanılmıyormuş
aybukedmrkl teachermom5 benim kızımda 28 günlük bayadir burnu tıkalı sorduğumda serum kullan dedi burnuna aspiratöru sordum yapabilirsin dedi ki bundan 15 gün önce sordum
Bebetonunmotheri teachermom5 aspirator kullanmadan nasil cikicak o sumuk yada balgam Ben o zamanlar kullanmistim diye hatirliyorum Tabi cok hizli cekmeyin hemen kanar Cok ince cunku burundaki kilcal damarlari
byzyldz teachermom5 serum damlatmıycaksın tıkalı burnu en az 10 cc serumla yıkaman gerek tek taraflı yapınca geçmezse bir de diğer taraftan yeniden aspiratörü çok kullanmak ödem yapabiliyor özellikle çok küçüklerde ama yukardaki dediğim gibi yapıp sırtına da güzelce vurursanız kalmaz zaten bişeyi
teachermom5 aybukedmrkl hmm bana neden öyle dedi ki birde burun delikleri çok küçük o aspiratör bile girmiyo yapsam da nası yapcam 😁