Elvinemine Kızlar bebeğim 5ay 8gunluk ve iki gündu aşırı huysuz eline ne geçerse ağzına gotruyor ve sinirlenip bağırıyor ağlıyor ne yapabilirim? Bebeğiniz ilk dişini kaçıncı ayda çıkardı?
gencmom_ Elvinemine 3 aylıkken başladı belirtisi 9 aylıkken patladı baya uzun sürdü her gün hastanedeydik en son dedim kamp kurcam bir doktor Allah razı olsun bana dedi ki diş kremi kullanma eline ver sert bişey onla kendisin iyileştirsin demişti Mesela anne sütünü dondurup verdim
Elvinemine Elvinemine siz ne tapdınız çareyi nasıl buldunuz yardım edin ya yoruldum🥲bu diş ne zaman çıkacak bebek ne Zaman sakinlesecek
Parsongan Elvinemine 4 aylıkken belirtiler başladı. 8 ay 5 günlükken alttan bir dişi geldi. Haftasında da diğer dişi geldi. 1 ay sonra da üst dişleri çıktı. Şuan 21 aylık 12 diş var 4 ü azı diş.
uykusuzanne__ Elvinemine oğlumun ki 8 aylıkken çıktı kızımınki 5 aylıkken çıktı diş jeli sürün iyi geliyor
bisenakillisinzaten gencmom_ ilk dişini çıkardıktan sonradan ki dişlerini kolay mı çıkardı onlarda mi zor oldu peki
zazengin gencmom_ peki hasta olmadı mı biz 3 ay 22 günlüğüz öyle yapiyim dedim ya hasta olursa diye korkıyorum
gencmom_ Elvinemine ben pırasa da vermiştim oda iyi gelmişti Gözetim altında ama Bi yazı buldum Buyrun doktorunuza sorup verin ama
Elvinemine Şimdi kaşınıyor dişinin yeri doktoruna gidicegiz iki gün var daha .kaşıyıcı oluyor ya oyuncak gibi ondan veriyorum onu ağzına götürüb ağlıyor