eymenesra Kızlar bebeğim altı aylık olucak birkaç gün sonra ,ne veriyorsunuz püre şeklinde mi veriyorsunuz bide çorbaları nasıl yapıyorsunuz kaynanam tutturmuş herşeyden tattır diyor sen ne yiyorsan onada onu ver diyor
gokcemericc eymenesra Ev yoğurdu sebze püresi böyle başlayabilirsin. Sebzeleri buharda haşla İlk gün 1 tatlı kaşığı İkinci gün 2 tatlı kaşığı Üçüncü gün 3 tatlı kaşığı olarak 3 gün kuralı ile alerjisi var mı yok mu diye uygulayarak bak. Alerjisi olmayan ürünleri tattırdıklarını daha sonra karışık çorba olarak bebeğine verebilirsin İlk 1 yıl bal yasak. Bebeğin pürelerinde tuz şeker vb. Şeyler olmayacak şuanlık. Soğuk sıkım zeytinyağı damlatabilirsin. Onuda sebze piştikten sonra tabağa alınca damlat şuanlık bu kadar sonra meyveler var
ceylannnm eymenesra Öf şu Kaynanalar varya çok biliyorlar hayır ne karışıyorlar o kadar benim ki de şuan 3 aylık armut yedim geçen az bebeğin diline degdir diyor cok biliyorlar internette bir sürü tarif var canım onlara bak ver bence
eymenesra ceylannnm bide şey demeleri yok mu onun canı çeker ağzını açıyor ver bisey olmaz hayır daha bilmediği tadı canı nasıl çekiyor
ceylannnm eymenesra Ben doktora dedim sürekli birşey söylüyorlar tamam anne de geç dedi bunları dinlersel her kafadan bir ses çıkıyor
crybaby eymenesra kabak havuç patates yoğurt bal kabağı brokoli kereviz elma muz ben şimdilik bunları verdim sebzeleri buharda pişirip çatalla ezdim zeytinyağ damlattım. Su içir mutlaka bide az yedir kabız oluyorlar hemen
atlasmommm Kaynanan yorumda bulunması yanlış ama en iyi doktorlar bile 3 gün kuralından sonra kendınıze yaptığınız yemekleri et suyu baharatsız şeklinde yapıp çatal ile ezip yedirmeden yana bebegınıze en doğru şekli siz bilirsiniz tabıkı anne olarak ama sağlıksız olan şeyler dışında genel olarak herseyden vermeniz bence oldukça yararlı çünkü birkaç ay sonra iştahsızlık yemek seçme ile karşılaşabilirsiniz :)