Duruguzellik6161 Kızlar az önce ortaklığı süpürüyordum elektrik süpürgesiyle sonra baktım halının altında uzun saç baya böyle top karmaşık halinde sim siyah bende sarışınım benim bulduğum saç siyah uzun baya ne olabilir ya çok şaşırdım.
acimavi Duruguzellik6161 büyü olacağını zannetmiyorum, öyle olsa sizin saçınızın yapılması gerekirdi herhalde, bir de halı altına değil de bulunması daha zor bir yere konulurdu. Nereden gelmiştir bilmiyorum ama büyü olması da çok mantıklı gelmedi bana
YorgunEbeviyen Duruguzellik6161 benim ablam birgün bana geldi üşünip çöpe atacağına yastığın altına koymuştu ardan hatırlıyorum 😂🤷♀️
KLORAK Duruguzellik6161 evet benim bi arkadaşım aldatıldığını öyle öğrendi🙏🏻 eşinin kızla ilişkisi uzun süredir varmış o yüzden eve alıyormuş ara sıra arkadaşım yokken, kızın da canına tak etmiş eve girmiş 1 top saçını yumak yapıp salon koltuğunun altına atmış bide rujunu unutmuş gibi yapmış Sadece arkadaşa ne alaka diye sorduğun için anlatmak istedim Ama misafirin de işi olabilir tabi
yo_ca697 Duruguzellik6161 çok çok çok yakın arkadaşımın 1 ay önce yaşadığı bir olayı anlatayım tabi bunu bana çok zorda kaldığı ve tehdit edildiği için anlatmak zorunda kaldı arkadaşım evli ve başka evli bir adamla üstelik bir çocuğu olan ve eşi 2.ye hamile olan bir adamla ilişkileri varmış kadın büyük ihtimal kocasından şüphe etmiş ve evin salonuna ses kaydı cihazı koymuş ve aynı şekilde eşi sürekli evde olmasına rağmen 1-2 saatlik boşlukta eşi yokken arkadaşımı eve çağırıyor her şey o gün patlak verdi gerisini hiç anlatmıyım tabi daha önce salonda telefonla konulurken de ses kaydı alınıyormuş ama kadın son ana kadar beklemiş kim olduğunu öğrenmek ve iyice delil toplamak için demem o ki erkekler ve bazı şahsiyetsiz kadınlar iğrenç varlıklar ve bu iki karaktersiz asla dışarda bulunmamışlar mesajlaşma yolları da inanmayacaksın ama watsap durumlarını sadece kendilerine özle yapıp o şekilde haberleşmişler eğer müsaitse durumu görünce o da mesaj atıyormuş değilse mesaj atmıyormuş daha neler neler sizin eşiniz yapmıştır demiyorum ama bem eşime güveniyorum evdeyim şöyle böyle demeyin o kadında evdeydim hep ama arada bir saatte olsa çıktığı zamanlar oluyordu ve karısı hamile üstelik
Mavigokyuzu Misafir filan geldi mi hiç siyah saçlı, geldiyse acaba böyle top yapıp atacak yer bulamadığından oraya atmış olabilir mi ( iğrenç bir hareket evet kabul ediyorum ama bazı insanlar böyle maalesef bunu düşünerek böyle yorumladim )
[silindi] Büyü olsa sizin saçınız ile yapılır. Kimse de gelmiyor demişsiniz. Eşinize güveniyor olabilirsiniz. Fakat, o bir erkek. Diğer ihtimali göz önüne alın. Ben kesin olarak aldatılıyorsun diyemem. Ama güveniyorum da deme.
KLORAK Duruguzellik6161 var öyle pislik insanlar maalesef. Senin ki misafir komşu işi gibi duruyor atmaya üşenmiş sıkıştırmış 😂
Parsongan Duruguzellik6161 Camdan falan girmiş olabilir mi? Benim üst kat komşumun kocasının kılları camımın önüne ordan içeri girmişti. İğrenç bir görüntüydü. Sizin bulduğunuz saçın halının altına girmesi garip geldi bana sadece