carpediemm1 Merhaba geçen gün çok hastalandığım için sütüm ciddi derecede azaldı bir türlü normale döndüremedim. En hızlı şekilde nasıl arttırabilirim
ysmnabd carpediemm1 on gün önce hem adet hem grip soguk algınlığı yaşadım hala düzelemedi sütüm çok çabalıyorum bende
AsyaUlku carpediemm1 Galactago pro tablet ve doğa anne bebek çayı kullanıyorum. İşe yarıyor özellikle anne bebek çayını deneyin derim.
Elifnurky18 Bende ayni durumdayim bebeğim iki aylık stres yüzünden sütüm azaldi mama aldim kullaniyorum ne yaptiysam artmadi
ysmnabd carpediemm1 rezene , dut suyu hwrgün içiyorum bolca su içiyorum. Kuvvetli besleniyorum elimden geldiğince bçr ara bestlak kulkanmıştım fayda etmişti ama onlarda gecicş oluyor sürekli kullanmak gerekiyor şu aralar Solgar almayı düşünüyorum
Elifnurky18 carpediemm1 rezene papatya cayi tahin pekmez süt helva kaynar otu havuç. Bunlarla bi değişiklik olmadı
AsyaUlku carpediemm1 Şimdi baktım doğa deposu olarak yazıyor trendyolda var anne bebek çayı. Fiyatıda uygun . Deneyin derim