ebrkcr Beylikdüzü’nde bebeğimi götüreceğim çocuk doktoru arıyorum. Medicana da 2 farklı doktora götürdüm fakat beğenmedim ilgisizlerdi. 2 aylık şuan ve sürekli götüreceğim doktor arıyorum lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi
Bayanyanakkkkkk ebrkcr zeybel albayrak var klinik beykentte medilife da mahşr bey vardi kapanınca mahir bey biruniye geçicek die duydum mahir beye ulaşana kadar zeynep bryi tercih edebilirsiniz özel kliniği var 1800₺ ücreti
isufumveben ebrkcr Orhan Gürcan Adıgüzel var ekinoks ta kliniği var en son 1100 tl demişlerdi muayene ücretine. Benim doğum yaptığım hastanede o bakmıştı memnun kalmıştık ilgili bir doktor. ayrılınca gidemedik sağlı sigortası olduğu için. Seneye büyük ihtimal ona gideriz
Mirann17 ebrkcr Beylikdüzü KOLAN Ahmet Ali bey Bu hastane ile aslında doğumdan sonra ilişkimi kesmecemin tek sebebi kendisi gayet başarılı
lunox lunox Beylikdüzü kolandada Burak hocanın eşi çalışıyordu bu arada hala devam ediyorsa. Ona da götürebilirsiniz
Bayanyanakkkkkk CAGLAADEMLER şuan orda biz pazartesi gecesi oradaydık acil doktoru ayrılıp kendi kliniğini açacak bi süre sonra