maygirl Aminehumamoms asla kendim almadim bu işim egitimini almis kaş uzerine kurslara gtmiş profesyonel kaş alanlar oluyor oyle yerlere aldiriyorum her kuafore degil.cok farkedop cnku elden ele.
talhaismom Aminehumamoms ay tövbe yarabbim Allah affetsin ama benimkini sormadan inceltti bildiğin hadese benzedim🤧
talhaismom Aminehumamoms ay tövbe yarabbim Allah affetsin ama benimkini sormadan inceltti bildiğin hadese benzedim🤧
defneilaymom Aminehumamoms kendiniz güzel aliyorsaniz boş yere para vermeyin derim. Benim elim hiç yatkın değil önceden kuaförde aldirirdim şimdi görümcem alıyo sağolsun. Ama yine de para vermeyi tercih ediyorum
birbebekle Aminehumamoms kuaförde aldırıyorum ancak iyi kaş alan ve temiz olan yer az. Ben alacak kişinin kaşlarına bakıyorum kaşları mükemmelse ve temizse eli ağzı kokmuyorsa aldırırım ki canım kuaförümü buldum 😂 aynı şeyi manikürde de yaparım kendi manikürü güzelse yaptırırım
rabilay Evde kendim alıyorum bir kaç kere kuaförde aldırdım eve geldim bi daha aldım uydurmasyon yapıyorlar zaten kendin yaptığın gibi incelemiyorlar
esmaayeldann Aminehumamoms Kürt gibi olan kaşlarımı kuaför incecik bıraktığı için 19 yıldır kendim alıyorum hiç kuaförde aldırmadım😂😂