Dumere Hiç anladigim bir konu değil ,derslerim için istiyorum ,çok dandik bir marka olmasın ama orta segmentli önereceğiniz bir marka var mı
birbebekle Dumere lenovo öneririm ya da monster notebook hatta şu notebook üniversite öğrencisi bir akrabam almıştı çok çok memnundu. Ben acet aldım 1 yılın sonunda pişman oldum.
Mommyhann Dumere tablet alın bence samsung tab a9 falan cok iyi yiğenim kullanıyor cok memnun. Laptoplar malesef uygun olanları çok iş görmüyor iş görenlerde cok pahalı eskiden böyl değildi
birbebekle Dumere bir süre sonra programları açarken yavaşlama söz konusu oldu, ve format atılmasına rağmen geçmedi şarjı 1 saat gidiyor maksimum şuan ki zaten önceden de 2 saat bile sürmüyordu bu da çok az. İlk başta çok kullanışlı gibi görünüyor ama beni tez yazdığım süreçte çok zorladı bende satıp değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden
birbebekle Dumere size önerdiğim laptopu uzun yıllar kullanırsınız ve çeşitli uygulama ve programları da kasılmadan yine rahat şekilde kullanırsınız. İnceleyin mutlaka ve hatta alabiliyorsanız onu alın. Farklı bir şey istemiş olsaydınız eğer MacBook önerirdim direkt ki bende MacBook almayı düşünüyorum şuan çünkü 8 saat şarj kullanımı var
Dumere Mommyhann yok tablet istemiyorum klavyeli olması gerekiyor ,daha önce klavyeli tablet kullandık uzun ömürlü olmuyor klavyeleri ,düşük bir model istemiyorum ,sadece aşırı lüks birşey olmasın yeter orta ayar uzun ömürlü birsey arastiriyorum
Dumere birbebekle macbook Air modelleri bütçeme uyuyor onlara da baktım aslında ama anlamadığım için bu tarz şeylerden nasıl olur bilemedim şarjının uzun gitmesi benim içinde çok iyi olur