as6 Merhabalar Afyonda Sünnet ettiren varmı nerelere sünnet ettirdiniz ve fiyat aralığı nasıldı 4,5 aylık bebeğim için güvenilir bir yer arıyorum tecrübesini benimle paylaşırsanız sevinirim.:)
Baklavanida as6 merkezde iyi bi doktor varmı bilmiyorum ben Afyon’un dinar ilçesindeyim burada herkes Ispartaya gidiyor hastane için doğum için bile ısparta o kadar söyleyeyim
iremert03 as6 afyon merkezde evrim Özkaraca boyacı instagramdan bakabilirsiniz hesabına 2 hafta önce 4 buçuk aylık bebeğimi yaptırdık fiyat 12.500 gibi birşey olmuş sanırım şuan
musra03 as6 bende burada bekleyeyim çünkü bende aynı problemi yaşıyorum.. sünnet yaptırmak için iyi bir doktor araştırmasindayim
prensprenses2 as6 Biz oglumu 2 yaşinda devlet hastanesi üroloji bölümünde Sezgin Okçelik diye bir doktorda sünnet ettirdik cok memnunuz
iremert03 musra03 kontrole gittiğimiz doktor cerrah yapsın deyince bizde öyle tercih ettik bir de fuar da varmış sanırım orda da 7500 gibi birşey demişlerdi
iremert03 musra03 bencede fazla ama seçenek yok riske atmak istemedim imkan varsa tercih edilebilir şahsen bana da fiyat yüksek geldi