333bd Kızlar komşumun oğlu bugün çok dikkatimi çekti tabi ki hiç bir şekilde anneye bi şey demedim konuşması çok garip çocuk oyun oynuyor saklambaç mesela annanenin odasında saklandım şeklini aynen şöyle söylüyor ananane odadada saklanana mesela yok kelimesini yos diyor var kelimesine vav diyor sarı renge saaa diyor yeşile yiyiyiii diyor tam teleffuz ettiği kelimelerde var anne baba mama dede kolay kelimeleri tabi anne konuşması için hiç sohbet açmayınca bende diyemedim hiç terapiste götürdünüz mü falan diye
Husnur Konudan bağımsız uyumadığınız için soruyorum bebeğimin ateşi vardı 38,5 fitil koyduk ve duş aldırdık düştü ateşi ince bi kıyafet var ama terliyor bu normal mi oda sıcaklığı da gayet iyi hastalığından dolayı öı acaba
muge46 Husnur evet cnm ates dustugu icin terleme yapabilir ya bez koy sirtina durmadan ust degisme üşür kafasini da bezle kurut insallah tez zamanda toparlanır🙏
muge46 Husnur gogus kismi soguk ve terli ise oraya da bez koy cnm ama arada degis sirtinda yada gogsunde soğuyup kurumasin Evet iyi ki var burasi🥰