peraammm Bebeğim 3,5 aylık ve akşam saatlerinde başlayıp gece yarısına kadar ağlıyor, örtüde sallayınca uyuyor bırakınca geri uyanıyor bu durumda hamak kullanmalıyım ? Önerebileceğiniz bir hamak var mı?
333bd peraammm ben ilk çocuğuma kullandım 2.5 yaşına kadar gündüz uykularında hep onda yattı her yere taşınır olması çok güzel şimdi ikinci bebeğim oldu yıkayıp kaldırmıştım artık ikinci bebeğimde kullanacam tavsiye ederim çok kullanışlı
HE-SEN-COK-BILIYON peraammm ben e bebekten almıştım hamak beşik keşke daha önce alsaymışım dedim. Şuan kullanamıyorum tabi geç aldım
Birdunyabircennetannesi Uzun süre kullanılan bir şey değil bende almıştım Bir zaman sonra dönmeye vs başladığında tehlikeli oluyor
HE-SEN-COK-BILIYON peraammm dönmeye başlayıp biraz kalkmaya başlayınca artık kullanılmıyor çünkü atıyor içinden kendini
gmzli Ben internetten almıştım ilk cocugumda şuan ikinci çocuğum hep onda uyuyor svava markası bebeğim şuan 1 yaşında evet kalktigi zaman düşme tehlikesi var ama iplerini uzun tutuyorum yere minder fln atiyorum kalktığı zaman da benimki bekliyor kameradan sesini duyduğum gibi yanında olduğum için sıkıntı olmadi
elbay53 E bebekten aldık sallamakla baş edemeyince..keşke daha önce alsaydık dedik.hem her yere de rahatça taşınıyor..hayat kurtaran bır şey kesinlikle alın