gzplt
Yani hiçbir bilgin olmadığı gibi o kadar saçmalamışsın ki gerçekten yaptığın yorumun elle tutulur hiçbir tarafı yok ve o kadar komik ki ya keşke yaptığın yorumu da kendin atmadan önce okusaydın İnsanlara bir şeyler yazmadan önce böyle bir şeyin varlığın olup olmadığını önce bir araştırmalısın ki var özetle muhacirler yani Macırlar domuz yanı çok fazla kullanır özellikle yanıklarda dikişlerde yaralarda çok çabuk iyileşmesini sağlar ve bunun Müslümanlıkla da hiçbir alakası yok kalkıpta domuzu yemiyor yağını sürüyor yese de bu seni zerre ilgilendirmez İnsanlara psikolog tavsiyesi vermeden önce bu kadar şaşırmak istemiyorsanız eğer bu yorumu yapabilmeniz sağlayan bir telefon var o telefondan önce lütfen bu tarz şeylerin olup olmadığını bir araştırın insanları ona göre yorum yapın Çünkü zira ben de sizin gibilerin bu tarz yaptığı yorumlara çok şaşırıyorum Ki ben macırım Biz de domuz eti de yenilir(yemedim) bu tarz yağlar da kullanılır ama Müslümanlığımı sorgulamak kimsenin haddine düşmemiştir