merveeeklc 2 haftalık bir bebeğim var memede uyuyor yatağına koyunca uyanıyor emiyor kussada karnı tok olsa da emiyor ve bu durum beni çok yoruyor emme haricinde uyumaması 2 buçuk saati bulduğu zamanı biliyorum ne yapabilirim
xbebegimx merveeeklc benim bebegim de dogdugundan beri oyle emzik de tutmadi simdi 1 yasinda aynii devam ediyor gercektn zor oluyor umarim sizinki emzik tutar
merveeeklc _acer860 evet emzik emiyor evde aktif vermiyorum genelde hastaneye gidince filan ama anlıyor red yaşamıyorum ama o an emmek istiyor çıkarıyor emziği
merveeeklc xbebegimx emzik tutuyor ama belli bir süreden sonra süt gelmediğini anlayıp atıyor bazen de bunu yapmıyor hep göğsüm ağzında olsun istiyor yatağıyla kucağım arasında mekik dokuyorum
xbebegimx merveeeklc aha benimki de aynini yapiyordu emzikten baska caresi de olmuyo bu surecte biraz daha buyuyunce uyku rutini falan deneyin simdi o sizin kokunuzu da ister o yuzden surekli emmk ister
merveeeklc xbebegimx birde çok sıçrıyor kendi kendini çok uyandırıyor ilk zaman kundak yaptım sonra rahatsız oldu doktor da yapma dedi bıraktım rüya mı görüyor korkuyor mu anlamadım