balyanaklibebe 2 hafta once hastaydık bızde 9 aylıktı kızım o zaman oksuruk olmasın diye kecı boynuzu özü verdım o hemen kesiyor bıde ateslendık acilde antibiyotik yazdı hıc kullanmak istemedim ama atesi geçmeyince basladım 6 gun kullandım fakat bana mısın demedi nasıl grıpse gecmıyordu kac kere serumla cekıyordum gunde sonra ozele gıttık gecmemıs hastalığı viral enfeksiyon olmus aferın yazıcam 5 gun kullan gunde 3 kez tekrar gecmezse gel dedı ılaclara hıc bas vurmak istemiyorum bıde neyse dedım kullanım cunku cok kotu grıp kızım nefes almıyor hava verıyorum yok aynı gecmıyor onu da kullandım 5 gun 4. Gunu kesildi şükür 🤲 tavuk suyuyla corba yaptım kecı boynuzu özü verdım limon verdım elıne yesın dıye mandalina sıkıp sıkıp ıcırdım ama 2 haftada zor gectı bana da bulastı bende 20 gunde atlattım 🤦🏻♀️ hurma özü veriyordum bıde hergun hala verırım antibiyotik kullanırken de probiyotık kullanıyorduk antibiyotik de cok kotuydu zaten cok zorda olursanız kotu olursa doktor aferın yazsın antibiyotik kullanmayın siz yınede cok gecmıs olsun gercı 2 yas altı ılaclar zararlı ama doktor uygun gorurse veriliyor