Merhabalar daha önce bunu yaşayan oldu mu, enfeksiyon mudur, endişelenmeli miyim bilmiyorum.
30 ağustosta 2.sezaryen doğumumu yaptım kanamam bi kesildi bi geldi derken 40dan fazla sürdü ama en son hangi günden sonra bir daha kan gelmedi bilmiyorum. Bir ara adet oldum gibi pütürlü, kokulu ve lohusalıktan ziyade adet kanaması gibi bir şey yaşadım adet olmuş bile olabilirim bunu da bilmiyorum.
Ama şu an aktif olarak sürekli değil ama ara ara vajinamdan su geliyor. Akıntı değil direkt su.
En sonuncuda oğlumu emziriyordum, ped takılı değildi. Tıpkı adet olur gibi yoğun sıvı geldi ki hatta adet oldum sandım ama kalkamadım. Sonra kalktığımda baktım oturduğum yere bulaşmış sarı bi leke. Hani resmen adetken otururken hafiften bulaşmış gibi. Hatta o yüzden kesin adet oldum yatağa da bulaştırdım sandım. Tuvalete gittim ki adet olmamışım, gelen sıvı direkt o renk gelmiş. Bu sıvı zaman zaman geliyor, ped takmayı gerektiriyor nedir ne değildir yaşayan bilen var mı?
Bu benim 2.çocuğum ama ilkinde kanamam bitti haftasına düzenli adet görmeye başladım kızım iyi emmiyordu belki ondan direkt oldum.
Şimdi oğlum emiyor, acaba vücudum adet olmaya çalışıyor da hormonlarım da engelliyor mu? Yaşayan var mı, tecrübenizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler🩷🌸