Buennno [bilinmeyen]. 2 aylık olcak bebeğim yurtdısında yasıyorum...siyah noktanın etrafı... resimdeki gibi https://community.whattoexpect.com/forums/march-2018-babies/topic/newborn-eye-color-65712335.html
Askpare MSG102915 yemin ederim benim kızda öyle ne renk çözemedim yeşil mi mavi mi ela mı kahve mi 3 aylık bizde
MSG102915 btlbtl ya sağlıklı olsunda ama renklide olsun ya. 😂 İnşallah renkli olur yani yeşil olur kalır amin. 😂 😂
Buennno Deletedmom310 şimdi gördüm yanıtınızı 40 günlüktan 6 aya kadar sürdü bizim…güneşe bazı renklerde gözler yosun yeşili oluyor
Bodurtugce Eliznil vallahi doğduğunda kızımınki açık griydi parlıyordu bu arada benimki kehribar eşiminki kahverengi şimdi kızıma bakıyorum ne yeşil gibi ne kahverengi açık ton ama belli değil 😂
Dmlaaa MSG102915 Merhaba, konunun üzerinden zaman geçmiş ama cok merak ettim ne renk oldu kızınızın göz rengi🙂 Bizimde öyle gibi, bi yeşil hareler var gibi bi kahverengi görüyorum emin olamadım.Ben yeşil gözlüyüm, eşim kahverengi 🙈
Lilyo MSG102915 hangi renk oldu acaba? Benim kizim 7. aylik dönüyor baya uzun zaman olmus haha indslaj cvp gelir