EEslem Kizlar bişey sormak istiyorum. Benim bebegim 335 haftalık dogdu kuvezde kaldi 10gun göğüsumu tutmadi bende sağıp biberonla vermek zorunda kaldım 3 gundur silikon ucla emziriyorum ama doğduğunu anlamıyorum sanki ac yatiyomus Gibi hissediyorum yedikten sonra cok azda olsa peynir gibi kusuyobenim gibi olan varmi
Rabia58 EEslem Çişli bezlerinden daha iyi anlarsın canım. Yenidoğan olduğu için çok uyuyabilir acıktığında ağlamayabilir, oradan pek anlayamabilirsin daha yeni doğduğundan. İlerleyen zamanlarda zaten acıktığında kendini yırtacak, anlamamak mümkün değil :)
petitehatunn EEslem doymazsa ağlar zaten canım. slikon uçla çok rahat emmeye başladıysa ara ara kendi göğüsünü teklif et biraz slikon uçla emzir çok aç olmasın devamını çıkarıp emzirmeyi dene. ben de bir ay kadar kullandım sonraları yavaş yavaş bıraktık
Rabia58 EEslem Anladım. Yazışınızdan yenidoğan diye anladım, oyüzden öyle dedim. :) Bende slikon uçla emzirdim, hala da ara ara emzirdiğim oluyor onla. Yutkunmasından, bezinin durumundan veya ağlamasından anlıyorum doyduğunu. 4.5 aylık oldu kızım.
EEslem petitehatunn kendi göğüsumu hic tutmuto anca silikon ucla tutuyo onunla bile zorluyo beni tutmayaa bende doymuyosanip biberonla takviye yapiyrm
EEslem petitehatunn kendi göğüsumu hic tutmuto anca silikon ucla tutuyo onunla bile zorluyo beni tutmayaa bende doymuyosanip biberonla takviye yapiyrm