Araldoram Oğlum köpek dişini çıkarttığı zaman resmen et parçası sallanıyordu resim çekip doktorumuza attığımızda merak etme demişti 3 gün sonra diş çıkmıştı ve et parçasıda düşmüştü
nurcanyvz Araldoram evet evet bi et parcasi var kopek diş derken nasıl yani bu dişin ustunde cikanlardan mi acaba
Meri-Mel nurcanyvz Büyük ihtimalle dişin yeri mikrop kaomasin diye az bir karbonat ile silin çok az ama çocuğu yakmasın seyreltik olsun hiç korkmayın dış gelince düşer büyü ihtimalle köpek dişi imiş anladığım kadarıyla
Araldoram nurcanyvz sizin çıkan diş kesici diş oluyor ,üst veya altta Yanyana 4 diş olduktan sonra köpek dişler çıkıyor ..hatta bizim diş bayağı kötü olmuştu çok korkmuştum ben görsel çektiğimde doktorumuz çok normal bunlar damağı parçalıyor sonuçta demişti
ZamaneAnnesii nurcanyvz sivri olan dişler köpek dişidir sagda ve solda vardır aynı hizada asagidada bulunur
Araldoram nurcanyvz hayır hayır ellemeyin lütfen diş tamamen çıkınca et düşüyor zaten diyorum ya bizim daha kötüydü ve et bayağı sallanıyordu ama oğlumu yeme içme konusunda rahatsız etmiyordu sonra kayboldu