Bebek_1 Kızlar bebeğim ishaldi sadece ishali var doktor maflor verdi 15 aylık siz nasil kullanıyorsunuz ne kadar sürede etkisini gösterdi bugün ikinci gün kaka sayısı azaldı fakat hâlâ geçmedi
dertlikaval Bebek_1 ev yoğurdu varsa içine karıştırıp verdim canım bunun dışında limon ver yesin biraz muz zaten biliyorsundur patates haşladım 1 hafta sürdü bizim bunlar işe yaramayınca en son serum taktı doktor
zeynep91 Bebek_1 ben bi tatlı kasıgına 6 damla damlatıyorm birazda su dökuyorm öyle veriyorm tatsız zaten o kızım 3 yasnda
zeynep91 Bebek_1 bizde kabızlık problemi oluyo genelde suyu az ictigi icin oda ama bu probiyotıkler hem ishale hem kabızlıgada veriliyor
Bebek_1 esrayadasare Bize maflor verdiler ama bakalım inşallah keser ilk başta ki kadar sıklığı kalmadı en az 5 6 kez yapıyordu şuan 2 3 e düştü bakalım inşallah geçer
esrayadasare Bebek_1 benim bebeğim kolik bir bebekti gaz problemi ve uzun süre tuvalete çıkmama gibi bir problemimiz vardı onun için ben maf lor da kullandım uzun süre probiyotik zaten o çok da iyi gelmişti ama ishali için Ref lor kullanmıştım umarım sizin bebeğinize de şifa olur
Bebek_1 esrayadasare Bizde bebekken maflor kullanmıştık şuanda da kullanıyoruz ama pek etkili olmadı hala devam ediyor umarım geçer