pembe-patiik Merhabalar. Kızım 4 ay 11 günlük. Doğduğundan beri memede uyuyor. Meme bağımlısı. İlk 3 ay hiç kalkmadan memede dururdu memeden ayrıldığı gibi uyanır ağlardı. 1 aydır artık 1 buçuk saatte bir falan emziriyorum ama memede uyumayı bıraktıramadım. Resmen kriz geçiriyor memeden ayırınca. Defalarca denedim karnını doyurup beşiğine koyayım diye olmuyor ağlamaktan mahfoluyor. Bunu başaran var mı varsa banada yol gösterebilir mi. Memede uyuduğu için gece çok fazla uyanıyor ve meme emmeden uyumuyor.
seyma51 Benimkide 4. Ayına giriyor. 2 gündür karnı tok, bezi temiz, gazı çıkmış olduğundan emin olunca yarım kundak yapıyorum emzik verip göğsünü pıpışlıyorum 20 dk falan sürüyor uykuya dalması ama memede uyumasından iyidir
pembe-patiik seyma51 kızım asla kundak yaptırmıyor. Maşallah çok hareketli bir bebek doğduğundan beri. Meme vermediğimde kıyanetler kopuyor oyalayamıyoruz. Nasıl yapacağım hiç bilmiyorum. Geve uykuya geçişimiz çok zor 1 saati buluyor. 20 dakika bana epey kısa geldi. Bencede memede uyumasından çok daha iyi bir yöntem sizinki 🌸
pembe-patiik seyma51 bir de benim kızım emzik almıyor keşke alsa. Her marka emzik aldım denedim yok almıyor. Kızım meme bağımlısı doktorumuz öyle dedi. Emzik tutsaydı onunla uyuya kalırdı. Hala deniyorum belki alır diye ama maalesef.