Deletedmom772 Anneler önceler bebeyim yoğurt biskuvi pure yerdi.şimdi yemiyo redd ediyo.hatta elma suyu bile içmez oldu.tadimlik yapiyorum.Ama napsam istemiyo neden boyle oldi anlamiyorum anneler sadece muz yer başka yemezhç birşey
yarEren Deletedmom772 Merhaba kaç aylıksınız acaba ne zaman başladınız? Nasıl başaldınız? Bende başlamak istiyorum oğluma 4 ay 27 günlüğüz şuanda 5.ayımıza girince başlamak istiyorum ama tereddütteyim 🤷♀️🤦♀️
Tahaninannesi_ Deletedmom772 5 ay 20 günlükken başladık bizde tadımlara 3 gün kuralıyla. İlk yoğurtla başladık sonra sebzeler en son meyveler.
Tahaninannesi_ Deletedmom772 Ay ay ne uygunsa ne serbestse onu vermeye calisiyorum yavruma. En sevdiği şey neyse bebeginizin biraz ondan ve biraz yemedigi seyden karıştırıp verseniz eger alerjisi yoksa. O şekilde yer belki
Minikkuslar Deletedmom772 canım yoğurt güzel bir başlangıç ama elma muz bisküvi için erken diye biliyorum. Önce sebzelerle baslamaliydin. Kabak Havuç patates gibi 3 gün kuraliyla tadım yapmalısın. 6 ayı ne den beklemedin? Doktorun mu erken baslatti
yarEren Deletedmom772 daha önceden elma suyu vermistim bi problem yasamadım bi iki kezde yogurt vermiştim ama suan tam anlamıyla baslamak istiyorum patates havuc ile paslamak istiyorum sebzelerle
Deletedmom772 Minikkuslar evet doktor baslatti bebeyim mama yeyemez oldu artik 😔kilo veriyo yemiyo.doktor basla bari dedi.bemde mamyi zor yediriyorum.1 gunde 7 defa yeyen bebeyim.3 defa zor mama içer hemde azcik azcik.diş doneminde o yuzden artik huysuz oldu yeyemez oldu😥bende muzla ne bileyim biskuviyle falan geçiştiriyorum canim meçbur😔Aç kalmasin kalbim titriyo artik.3 gundur uyuyor durmuyo.korkuyorum açlikdan ya sarilik olursa diye 😔😔😔
Minikkuslar Deletedmom772 anladım canım mecbur kalıyorsun yapıcak birsey yok 😓 diş döneminde olduğu içindir belki. İnşallah geçer bu dönemler de sebzeleri de severek yer
Kardelen1221 Deletedmom772 acaba sürekli aynı meyveleri yediriyor olabilir misiniz? Bizim doktorumuz sıkılmaması için kavanoz mamalardan alıp tattırabilirsin demişti