busskor Bebeğim 10 günlük. Geceleri emerek uyumak istiyor. Sonra da kusuyor. Normal mi bu kadar kusması?
sedaasil busskor fazlasını kusuyordur, çok normal yeni doğan bebeklerin mideleri minicik olur emerek uyuduğu içinde fazlaca emiyor demek ki fazlasını da kusuyor haliyle endişe etmenize gerek yok.
mseyma busskor bazı bebekler fazlasını çıkarıyor bazıları reflü oluyor reflü ise altıncı ayda bitiyor
Husnur Normal arkadaşım merak etme beni de zamanında bu çocuk çok kusuyor bilmem ne diye korkuttular ama o kadar kusmasına rağmen gelişimi herşeyi çok güzel kussun daha rahat uyur sadece boğazına kaçmamasına dikkat edin yeter
kmomm Husnur ne zaman kesildi acaba benim daha 45 günlük dört gözle kesileceği günü bekliyorum. Gazı gidince kusması da gitti mi
Husnur kmomm daha çok erken 4 5 aylıktı kesildiğinde ek gıdaya geçince yine az az kusmaya başladı yani bebek sağlıklı olsun gerisi önemli değil bence
kmomm Husnur tabi önemli olan o ama böyle olunca yeterince besleniyor mu anlamıyorum. Canının yandığını düşünüyorum umarım geçer yakın zamanda
Husnur Bunları düşünmeyin doktoe zaten size söyler yetersiz beslenince belkide çok beslendiği için kusuyor