birisi007 senayemir Hastayken kandaki değerler de oynama olabiliyor. Bu yüzden hastayken kan verilmesinden yana değilim polikinlige gidip. Ama tabiki acilde gerek duyulursa veriyorum. Değerleri çok düşük veya çok yüksek değil. Doktorlar Bazı yüksek veya düşük değerleri önemsemiyor bile
senayemir Oğlum 5 yaşında kusma ve ateş şikayeti ile gittik bunlar sonuçlarımız ama yarına kaldı ck merak ediyorum yaa sağlıkcı bilen birileri vardır diye ümit ediyorum lütfen
senayemir Lütfen beni bilgilendirin sabaha kadar nasıl bekleyecm daha akşamın 8i lütfen ya mutlaka vardır sağlıkçı doktor hemşire vs
_Serenity16 senayemir kesin olmamakla birlikte kendi yorumumu söyleyim. Vücutta enfeksiyon yok ancak hastalıktan dolayı bağışıklık düşmüş olabilir. Değerlerin kırmızı olması sizi endişelendirmesin çok sınırın üstünde veya altında değil. Bazen olabiliyor böyle diye biliyorum.
senayemir _Serenity16 ay oyle mi yazdığınızı okurken bile heyecanlandim işin içinde evlat olunca çok baska oluyormus :(
Aklimideliricem Vücut susuz kalmış diye yorumladım ama çok ciddi bişey olduğunu zannetmiyorum için rahatlasın diye yazdım idrarda ki protein e internetten baktım idrar yolu enfeksiyonu olabilir diyo
senayemir Aklimideliricem evet kustugu icin sanırım zaten sürekli su içiyor ama bilemiyorum umarım ciddi biseyi yoktur kuzumun:) teşekkür ederim
senayemir birisi007 poliklinikteki doktor istedi bizden bu tahlilleri ilk defa kan falan verdik zaten bende bi bakılsın daha once hiç bakilmadi dedim ama bundan sonra dediğiniz aklımda olsun hastayken degerler değişiklik gösterebilir tabiki
birisi007 senayemir O crp bakmak istemiştir enfeksiyon varmi diye. Enfeksiyon çıkmamış. Ama hastayken vücut bağışıklıkla savaştığı için susuz kaldığı için değerler bozuluyor. Bende kızım için vitaminlerine baktıracaktım şuan hasta iyileşsin öyle vericem
birisi007 senayemir Bakın lipaz değeri düşük internette baktım ne yazıyor. Halsizlik, midede bulantı, ishal ve karın ağrısı lipaz (LPS) düşüklüğün göstergesidir..