Tangrampuzzle Dgrzglsnn_ bizdede 5 6 arası bir değer çıkmıştı doktor çok düşük bir enfeksiyon grip gibi demişti.
SetenayCo Dgrzglsnn_ Çok düşük bir miktar enfeksiyon var. Muhtemelen üst solunum yolu enfeksiyonu. Veya 4 ay aşılarını yaptırdıysanız ondan da olabilir. Ateşi var mı?
SetenayCo Dgrzglsnn_ Aşı, vücudun direncini azaltıyor, o sırada küçük bir soğuk algınlığı veya üst solunum yolu enfeksiyonu almış olabilir. Kulaklarını bu mevsimde kapalı tutun mutlaka kulak enfeksiyonu olmasın annesi. Geçmişler olsun❤️
busrara12 Bizim 4.1 le iki gün yatış yapıldı doktor daha da yatircaktik da kendi isteğimizle çıkmıştık. Bunlar çok küçük değerler aslında ama 26000 ₺ yi bizden baska hangi saftan alacaklar 🤦🏻♀️
Pinrrr Dgrzglsnn_ çok değil bence bizimki 21 di dört gece yattı ama istagi da kesilmişti ne meme ne mama yemedi besinsiz kalınca serum bağladılar aç kalmaisn diye düşünce çıktık korkma iki kere geccirdim ben bu durumu geciyo
Rwerdst Dgrzglsnn_ crp yükselmeye başlayınca bir anda yükseliyor. Mesela 5.1 olabilir 2 gün sonra 20leri 30 ları görebilirsiniz. Benim bir gün önce ölçtürdüğümde 3ken diğer akşam 19 çıkmıştı 😅 öyle örnek vereyim. 3 normal mesela 🤷🏽♀️ tahlil için girdiğim tuvaletten enfeksiyon kapmıştım. Hamileyim diyr direk yatış vermişlerdi ve crp yi çok zor düşürmüşlerdi hep yükselmeye devam etmişti.
Dgrzglsnn_ Rwerdst Ayy inşallah öyle bir durum olmaz bebeğim de şuan birşeyi yok antibiyotik içiriyorum
busrara12 Dgrzglsnn_ ateşi çıkmıştı gece 1 de özele gittik doktoru bekleyene kadar zaten düştü normale ama yine de baktirdik doktor hemen yatırdı 37 derece ateşle iki gün bekletti yok enfeksiyonu fazla vs çocuğun biseyi yoktu anlık demek ki gece uykusunda terledi birden yükseldi bizde panik yaptık. Tabii ki canı sağolsun onun için herşeye değer ama biraz boşu boşuna gitti yani 🥴
Yarim_Kilo_Kiyma Dgrzglsnn_ Bu sınırı tam orta diye biliyorum. Genelde bu değerlerde 3 günlük antibiyotik verirler. Bizde öyle oldu en azından
fatmaselbala Dgrzglsnn_ kızımı 40 dere ateşle götürdüm 3 gün geçmedi ateşi bronşit larenjit boğaz enfeksiyonu bağırsak enfeksiyonu olmuştu ayrıyetten Pamukçuk yemedi hiç bişey zar zor 1 damla şu canı yanıyordu çünkü kan alındı tabi bu ara hava verildi serum takıldı 3 tane 3. Crp yüksekliğindendi 3 olması gerek değer 36 çıkmış yüksek dedi 3 gün iğne vuruldu sonra antibiyotik verdi 5 gün kullandık şu an iyi çok şükür hastanede yatırmadı doktor bakım için evde daha iyi bakarsın dedi ne olursa olsun hastanese enfeksiyon kapma durumu var dedi tekrar yapılması gerekeni yaptı doktorumuz sağolsun 4-5 saat sonra eve geldik