3 yaş 3 aylık. İnadımız çok fazla. Kreşte genel olarak uyumlu sıkıntı yok ama bazen arkadaşının elindeki oyuncağı almak istiyormuş bu yüzden kavga ediyormuş. Bugün de arkadaşının doğum gününü kutlamışlar kendi pastasının yarısını yemiş yanındaki arkadaşının pastasını istemiş öğretmeni veremeyiz o arkadaşının demiş ağlamaya başlamış gitmiş çocuğa vurmuş, Öğretmeni müdahele ettik ama arada böyle şeyler yaşıyoruz Alparslan’da paylaşmama sorunu var bu sorun bu yaş da normal Alparslan da bi tık fazla diyor. Sene sonuna kdr sönecektir bu davranışı merak etmeyin diyor. Eve geldi bi de haklıymış gibi biri benim pastamı istedi vermedim diyor ağladım diyor, baya sinirliydi ağlayacak gibi oldu dudaklarını büktü falan, meğer o arkadaşının pastasını istemiş. Yani bu şekilde davranışı olan çocuğu var mı geçici bi dönem mi? Ve malesef kreşten güzel şeyleri kaptığı kdr kötü şeyler de öğreniyor. 1 Aydır hiç duymadığım sözleri duyuyorum. Öğretmeni arkadaşlarından duyuyordur diyor. Yani bu benmerkezciliği inadıyla birleşince ağlaması zarar vermesi beni çok üzüyor açıkçası. Geçecek mi