babylove_ 10 aylık bebeğim var küçük serumlar varya kutunun içinde olan dişiyle onu delmiş içmiş ne kadar içtiğini anlamadım ama 1 şişe içmiş olabilir sorun olur mu ?
CeydaST babylove_ sanmıyorum sorun olacağını içeriğinde tuzlu su gibi bir şey var zaten Ama yine de belki bilen biri vardır yazar
mamabear_ babylove_ sanmıyorum tuzlu su sonuçta bir de küçük tek kullanımlıklardan bir tane mi içmiş?
MinikPandam_ babylove_ 1 şişe tuzlu suyu içmiş olabileceğini düşünmüyorum ama sanırım zararı olmaz :) *he ben serum şeklinde sandım küçükmüş bisey olmaz yani
babylove_ mamabear_ 3 tane yan yanaydı bir tüm biri yarım biri çeyrek 😂😂 dökülmüştü olabilir içmişti o yüzden emin olmak istiyorım
mamabear_ babylove_ afiyet olsun bebişe 😅 sanmıyorum normal burun spreyi gibi olsa ayrı ama serum fizyolojikten sorun olmaz. Yine bilen birileri çıkar belki yaşamış olan ☺️
Ballikizim99 Biz sağlık ocağındaki hemşireden bebeğimin burnunu nasıl temizlicez diye öğretmesini rica etmiştik olur göstereyim dedi burnuna akıttı suyu bebeğim yuttu hepsini 😅 bşy olmaz dedi baya ufaktı bide 3 aylık falandı sanırım