Gokbayes52 Arkadaslar 1 yasında bebeğim var, sürwkli kabız sürekli ben yaptırmaya çalısıyorum, yaparken çok zorlanıyor, ve durum hep boyle, yasayan varmı
asegrr Gokbayes52 Çay kaşığının ucuyla zeytinyağı verseniz faydasını görürsünüz içiniz rahat etmezse yinede bir doktora danışın
Aslisal Gokbayes52 Ben canım incir verdim yok ki ekmek felanda vermiyorum sadece püre kereviz pırasa kabak vs.yogurt ama zorlanıyo ıkınıyo hatta ağlıyordu kulak cubugu zeytinyagla ucundan uyarınca rahatlıyordu bubaralar daha iyiyiz bol su icir canım ve kayısı al kayısı bizde ise yaradı
Deletedmom116 Gokbayes52 kızımda 10 günlükken başladı kabızlık 5.ayda düzeldi derken 7.ayda geri başladı 11,5 aylığız hala aynı 2-3 güne bir yapıyor ama yaparken ağlayıp morarıyor bittiği an susuyor duphalac veriyorum zeytinyağı denedim kayısı veriyorum kabız yapacak diye çocuğuma patates pirinç vermiyorum nerdeyse 😔 3 doktora götürdüm hepsi aynı şeyi diyor şunu ver bunu ver ee veriyorum sonuç aynı😔
seydaac Gokbayes52 ben de kızımda yaşadım o dönemde. Çocuk cerrahi ye yönlendirdiler bizi, röntgen çekildi, tahlil yapıldı. Aşırı derecede dolu bağırsaklar dedi ona göre tedavi uygulandı. Lavman, şurup ve kremler verdi. Bir aylık tedavi sonunda çok şükür düzeldi.
Eylultoprak2019 Biogaia diye bir damla var bitkisel onu al kullan benim bebeğim dede vardı geçti şimdi
Efy Aynı bizde öyle 11 aylığız yaklaşık 3 aydır böyle 2 günde bir yapıyor aslında ama çok katı yaparken zorlanıyor doktor osmolak şurup verdi bakalım deneyeceğiz
asegrr Gokbayes52 Hergün vermeyin bağırsak hareketlerini bozar sürekli zeytinyağı vermeniz. Faydası yoksa siz bi doktora görünün ek gıdada bebeği zorlayan yiyecekler olabilir.
Eylultoprak2019 Gokbayes52 şuanda 4 buçuk aylık bir şişe bitene kadar kullandım her gün bir defa 5 damla küçük bir şişe zaten 29 gün kullanım süresi var
Efy Gokbayes52 götürün bence önlem almak gerekiyor aksi halde geçmiyor arkadaşımın kızı 4 yaşında hala aynı problemle uğraşıyor kızım ilk zamanlar yapıyordu ama büyüdükçe kakasını yaparken acıyacak diye artık kendini sıkıp yapmamaya zorluyor nasıl geçecek bilmiyorum 🤷🏻♀️ inşallah düzelir
Sarezgi Benim arkadaşımın oğlu öyleydi 10 gün yapmıyorum annem kayısı kaynatip suyunu içirdi o gündem beri hergğn kaka yapıyo düzenli içiriyor