g_tm59 aysebb daha geç olması normal yani dimi endişeliyim biraz ya götünü Kaldırıyo yukarıya 😂kafasını kaldırıyo dönmeye çalışıyor gibi ama yapamıyo emeklemeye çalışıyor daha çok
_mom g_tm59 6 aylık oldu şuana kadr beş defa donmemistir en son bir hafta önce güç bela döndü ama baya sinirlendi ağladı 😃 ben pes ettim benimki uzanmahi dönmeyi yüz üstü kalmayı sevmio çıldırıyor bağırıyor 🤦🏻♀️ yani kısaca 6 aylık ve dönmüyor
g_tm59 _mom canım benim ya görmüştüm bı yerde bı kere dönünce korkup dönmek istemeyen bebekler varmış😂
_mom g_tm59 dedim ve bugün akşam her düzelttim de zorlanarak döndü ama nasıl gülüyor dönünce başardım der gibi çok zorlanıyor 🤦🏻♀️😃 sanırım göbeğinden doktorda ağırlından olabilir ama güçlü döner demişti
sekerbebeginannesi g_tm59 4 aya 1 hafta kala dönmüştü ama uzun süre tek tarafına döndü, her bebek farklı uzulmeyjn
Pikapikapikacuuu g_tm59 şuan 33 aylık tam hatırlamıyorum ama geö dönmüştü 8 aylıktı sanırım. Zaten hiç emeklemedi 15 aylıkken yürüdü.Daha erken canım takma kafana her çocuk farklı olur
mamabear_ g_tm59 benim kızım 3,5 aylık Elimle yönlendirirsem Dönüyor ama onun haricinde hiç dönesi yok
Annegibi2006 g_tm59 3 aylıkken dönüyordu ama geri düzelemiyordu 4. Ayında tamamen dönmeye başladı her bebeğin gelişimi farklı endişelenmeyin daha çok küçük