kurabiyevarsimitvar bug1em yani para kazanmak için ise el işi şeyler yapabilirsiniz telefonunuz güzelse bir de güzel çekimler yapabilirsiniz
_mom bug1em varsa yeteneğin sanata dair o şekil içerik olabilir yada bilgi sahibi oldun insanların ilgisini çekti konular onlar üzerine video
Nikita bug1em bir kağıt alın. Güçlü ve zayıf yönlerinizi listeleyin. En iyi olduğunuz şeyi bulup ona odaklanın.
bug1em kurabiyevarsimitvar cekkm yapmayi düsünüyorum ama ne konuda diyorum.bide aklımdan videlo müzikler geciyor.videoda ne bilim doga cicek böcek vs
kurabiyevarsimitvar bug1em hmm o zaman el işi bir şey olabilir kanaviçeden anlıyorsanız çok güzel kişiye özel kanaviçe modelleri yapıyorlar pinterestte falanda var ilerlerseniz baya satılır kişiye özel olduğu için
kurabiyevarsimitvar bug1em yani maddi bir şey için değilse dediğiniz gibi doğa videoları çekebilirsiniz. Kitap okumayı seviyorsanız kitaplarla ilgili içerik üretebilirsiniz.
bug1em kurabiyevarsimitvar icerik ureterk takipten fln para kazaniyorlar ya o sekilde dusunuyorum.satış yapmak el işi yapmak zor
kurabiyevarsimitvar bug1em o zaman arkadaşın dediği gibi çocuklarla ilgili etkinlik ya da kendi hayatınızla ilgili blog tarzı reelsler çekeceksiniz anca aklıma başka bir şey gelmiyor bir şey satmadan
endoplazmikretikulumiste bug1em en çok me yaparken vakit geçiriyorsan o konuda yap mesela ev deko seviyorsan sık sık alışveriş tapıyorsan yada yemek düzenli ve çeşitli yapıyorsan ordan yürüyebilirsin her ne yapıyorsan daha doğrusu para kazanmak İçin yapıyorsan alışveriş yapıp takipçi artınca linklemen gerekiyor öyle hobi olaraksa her telden çalabilirsin tabi
Minimalist_ Merhabalar, bende yaklaşık 1 aydır içerik üretiyorum. Reelsler falan çekmeye çalışıyorum. Gözlemlediğim kadarıyla akımlar çok takipçi çekiyor. Birde temizlik sayfaları… Belki fikir olur.