BabyKartal Her ayın sonunda bir çeyrek altın verecektiniz sayın happy ailesi ne oldu çekiliş yapıldı mı ?
Sarisin BabyKartal her ayın 1 inden son gününe kadar olan yorumlardan seçileceği için bugün de dahil dolayısıyla 😊 beklemedeyiz 🌟
bgz_123 Laayla bnde anlamadım şurda bekleyyeyim de öğrenelim nasıl oldugunu🤗bilen birisii anlatrsa çok sevinirim 😀
BabyKartal Laayla her yorumun belli bir kodu var ayın 1 inden sonuna kadar bütün yaptığın yorumlar çekilişe dahil yani ne kadar yorum yaparsan okadar şansın var diye biliyorum
Sarisin Laayla tabi ki, her yorumun bir numarası var ve o numaralardan biri seçilip ödül verilecek, dolayısıyla ne kadar çok yorum o kadar çok şans 🍀 😊
bgz_123 Laayla ahaha çok katılıyorum valla canım bilelim de ona göre ne ypılıyorsa yapalım belkim şans bizede vuurr ama ben çok şansızım hiç sanmıyorum🤗zaten şans olsa anam erkek doğururdu derlerya öyle valla yinede nasip inşlhh bilgi beklyruz🤔
bgz_123 BabyKartal hım belkim 5 yorum yptı birisi kodu denk gtrdiği için aldı altını öylemi tamam %5 olan şansım 1 e düştü
BabyKartal Oglunasikbiranne08 Onu bilemiyorum ama bugün son günmüş heralde yarın yaparlar 😂 inşallaahh 🙈 sanırsam ☺️Galiba
BabyKartal Onu bilemiyorum ama bugün son günmüş heralde yarın yaparlar 😂 inşallaahh 🙈 sanırsam ☺️Galiba
Oglunasikbiranne08 BabyKartal son gün uğurlu gelir belki 😂😂 00:00 a kadar bol bol yorum yapalım . Şans bize de Güler belkim 😂