Erkekannesi__ Merhabalar kaç yaşında evlendiniz, kaç yaşında anne oldunuz ve şuan yaşınız kaç😅 Bu da böyleli bi sohbet olsun🤭
busbar Erkekannesi__ 18 de evlendim 19 da ilk oğlumu kucağıma aldım suan 22 yaşındayım ikinci oğlum kucağımda çok şükür ☺️
Erkekannesi__ busbar çok erken evlenmişsiniz maşallah Allah bağışlasın ben 21 yaşında evlendim 22 yaşında anne oldum 22 yaşındayım Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah 😊
Erkekannesi__ cnsuuozzgen BENOYLEUYGUNGORDUMM [silindi] oykumMom prensprenses2 26merve26 crybaby EgemenAtam Dery61 yasee01 Gul-42 Esoz1110 YorgunEbeviyen Ess92 Minigim38 cakebabe Araldoram mbkutan ikibaloglanannesi Evlatlarımızı Rabbim bize bağışlasın inşallah minnoş anneler🌸
BENOYLEUYGUNGORDUMM Erkekannesi__ 17 yaşında evlendim. 18 yaşında anne oldum. 20 yaşında tekrar anne oldum. 35 yaşında tekrar anne oldum. Şuan 36 yaşındayım:)
Oli BENOYLEUYGUNGORDUMM masalhhh uzun bi ara verip sonra tekrar anne olmak zor mu ? Diger cocuklar baya buyuk cunku
BENOYLEUYGUNGORDUMM Elfgrn kız bacım ne yalan söyliyim valla büyük duruyorsun biraz yaş olarak yada olgun mu demeliyim bilemedim