Elayberosmom 18 aylık sabahları sadece haşlanmış yumurta yiyor. Yağda yumurta yemez, pankek cok az yer , menemen de öyle az yer. Her gün yumurta yemesin diye bazen meyve veriyorum muz üzüm salatalık. Ne yapcağımı şaşırdım tavsiyelerinize ihtiyacım var 🥹
Usnac1995 Elayberosmom Patatesli yumurta, sadece patates kızartması, yumurtalı ekmek. Aklıma bunlar geldi 🙃 denemediyseniz sevebilir belki Bu arada meyve ile kahvaltıyı geçirmeyin bence.
Mnli Elayberosmom benim 15 aylık benimki de öyle bazen yumurtayı bile bırakıyor ama ben yumurtayı kendi yemesine izin veriyorum yanında bir porsiyon meyve yediriyorum yarım muz çeyrek avakado karışımı şuan az de ceviz koyuyorum işte yazın çikek şeftali çok yedi bolken cennet hurması bir kaç gündür
Dmt-01 Elayberosmom 5 yaşındaki kızım hala öyle.Ama yağda yumurta yer.Haşlanmış yerse sade beyazını yer.Yağda yerkende beyazı görünmicek sadece sarı görünecek oyüzden iyice çırparım.Arada pankek yaparım.Patatesli yumurta yer kendi ister bazen hatta.pankek genelde sever çocuklar deneyin.Meyve yiyormuş muzlu pankek yapabilirsiniz
Elayberosmom Usnac1995 öğleye doğru telrar yumurta veriyorum canım. Patatesli yumurtayı da cok az yiyor
Elayberosmom bisenakillisinzaten ay gerçekten mi ne zamana kadar böyle devam edecekler ya . Ne peynir ne kaşar ne zeytşn hiç bir şey yemiyor ya
damladll Mnli başlıkta geçiyor diye sormak istedim yeni başlık açmak istemedim alakasız kusura bakmayın. Cennet hurması tüketen bir aile değiliz bebeğim için ilk kez aldım. Bir tanesinin içi normal turuncu gayet güzel gözüküyor birini de kestim kahverengiydi siyaha yakın. Tadında birşey yok gibiydi ama. Bu bozuk demek mi oluyor tüketilmez mi acaba ?
Elifdemir1907 Elayberosmom organik bulabilirseniz biberli yumurta da verebilirsiniz çok güzel oluyor ben bir misafirlikte yedirmistim çok sevdi bebeğim ☺️ yanımda domates peynir zeytin
Parsongan Elayberosmom Benimki de haşlanmış yemiyor. Sadece yağda yumurta yiyor. Patatesli biberli peynirli vs. her gün farklı yapmaya çalışıyorum. Keşke haşlanmış yese en sağlıklısı o.
Mnli damladll çikolatalı diyorlar bazılarına öyle mi acaba şimdi görmeden bilemem de googlea çikolatalı trabzon hurması yazın öyle ise yenir
Elifdemir1907 Elayberosmom aaa alışkın değil demekki benim kızım da önceden öyleydi az az vere vere alistirdim yoksa hiçbir şey yemiyordu gerçektende çok zorlanıyordum süzme peynir veriyorum bende diğerlerinden değilde az az vere vere alistirdim başta benim kızım da öğürüyordu
bisenakillisinzaten Elayberosmom aynen aynen ne peynir ne zeytin. Zorla bir haşlanmış yumurta tahin pekmez p patates kızartması yerse menemen bu kadar