Birseyyah68 Selamünaleyküm güzel anneler avakadonun çok faydalı olduğunu öğrendim aldim ama nasıl hazırlayacağım bana bilgi verirmisiniz🤗 Kahvalti veya mama tarifi hersey olabilir. Ben kendim de yiyim ki sutumden geçsin ona da yani anneye de bebeye de tarif 🤭😅
ysmnabd Birseyyah68 bebeğe avakado labne yumurta sarısı Anneye avakado+süzme peynir Veya avakado+limon sıkıp +tuz la ezip yiyebilirsinzi afiyet olsun
3kedili2bebekli Birseyyah68 bebise avakadoyu üstüne zeytinyağı gezdirerek kendinize de zeytinyağı kekik limon gezdirerek yiyebilirsiniz 😊
Mnli Birseyyah68 bebek kaç aylık muz ile ezin veriyorsanız kakao ekleyebilirsiniz ya da ceviz rendesi benim kızım bu şekilde seviyor oğlum ise direk sade avakado seviyor limonlu dilimleyip limonluyorum bebekliğinden beri öyle yiyor kendiniz için de benim sos tarifim avakado göz kararı çörek otu susam bol limon sarımsak ya da sarımsak tozu ( ben sarımsak sevmiyorum tozunu tercih ediyorum ) ve tuz kızarmış ekmeğe bunu sür üsütüne yumurta haşlamış ya da poşe yanına peynir zeytin domates hoop oldu sana 500₺ lik kahvaltı tabağı bazen kruvasan içine sürüp arasına hindi füme falan da koyuyorum o zaman 800₺ 🤪
bsrakurt kahvaltı da yumurta sarısı yarım muz ve avokado labne peynir bebe bisküvisi ve hero Baby kasik maması karıştırıp yedirmistim üzerine keçi boynuzu pekmezi, ara öğün olarak da yoğurt ve çeşitli meyvelerle cesitlendirdim karadut özüyle birlikte 🌺
bsrakurt kendiniz içinde labne peyniriyle karıştırın avoladoyu dilim kızarmış ekmeğe sürün yeyin efsane oluyor sabah kahvaltı da özellikle, yumurta yeşil zeytin biraz yeşillik peynir kıtır doğranmış ekmek karıştırıp da yiyebilirsiniz
muno112 Bebek için bazen eline veriyorum bazen de labne yumurta ve ezilmiş avakado veriyorum seviyor yiyor. Kendim için de roka ile avakado doğuyorum biraz tuz limon zeytinyağı efsane oluyor yani ben cok begeniyorum