Mucizebebekduru Saat 2 3 gibi uyaniyor saatlerce agliyo ne uyuyo ne duruyor cok perişanım cok yorgunum cok uykum var 21 aylık oldu gittikce daha kötüye gidiyor cildirmak üzereyim ne olur bir akil verin neyi yanlis yapiyorum asla anlamiyorum
alparslan38 Mucizebebekduru saat 1 den beri uyanıp duruyor ve ağlamaktan helak oldu sakinlestiremiyorum oturup ağlıyorum artık susmuyor çünkü zaten dişlerim sızlıyor gerçekten delirmek üzereyim 11 ay 13 günlük
sofiasu Mucizebebekduru Benimki de aynı canım uyanınca ayağa kaldırıyo beni kucakta durmak istiyor kalkana kadarda inatla ağlıyo . Çok darlanıyorum bende inat ettiği için
Mucizebebekduru alparslan38 bende agliyorum cok kötüyüm her gece ayni seyi yasamaktan bıktım sadece uyumak istiyorum
alparslan38 Mucizebebekduru bnde bende ama nerde uykuyu unuttuk gündüz 3 yaşındaki kızım gece oğlum mahvoldum artık
Mucizebebekduru hilalinde1 her gece mi ağrisi var ve ayni saatlerde. Sallanmak istiyor salliyorum agliyor yere birakiyorum cildiriyor
hsennur Bir haftadır 15 aylık kızım da gece aynı saatte ağlıyor ne babası ne ben sakinleştiremiyoruz apartman inliyor. Memeyi verince susuyor ama aç olduğunu sanmıyorum niye böyle yaptığını anlayamıyorum.