bosyapmaskim Girlllssssleer yeni bir eve tasinacagiz Allah’ın izniyle kendi evimiz olacak çocuk odası fikirleri alabilir miyim sizin çocuk odaları nasıl resim falan atın yahu shdhdhdh odayı turuncuya boyaticam o konuda eminim ama nasıl dekore etsem bilemedim
flamingo24 bosyapmaskim benim kızımın odası gri renk ben flamingolu yaptım herşeyi . Oğlumun odası Fenerbahçeli
sarisinnanasi bosyapmaskim bence de renk boğucu turuncunun daha soft renkleri daha iyi olabilir tsbi sizin kendi seçiminiz. benım kızımın odası hep açık tonlar yatağı ikea büyüyebilen yatak, dolabı oyuncak dolabı ve aktivite masası var ben böyle dekore ettim geniş bi alanı oyun için boş bıraktım
Mnli bosyapmaskim bütün oda bu renk çok yorucu olur bence bir duvarı ya da bir köşeyi böyle yapıp diğer duvarları açık renk yapın özellikle uyku odası da olacaksa canlı bir renk enerjiyi hep canlı tutacaktır sonra çocuk niye uyumuyor demeyin dinginlik ekleyin ☺️
bosyapmaskim Eyllebr ay gerçekten mi ya ne bileyim mavi çok klasiklesti bende dedim unisex bir renk olsunn
bosyapmaskim Zeynepefemm ayy oda mantikliymis tüm oda açık renk olsa bitek bir kısım böyle olsa olurmuş aslinda
Miracinannesi_ bosyapmaskim bebe mavisi sütlü kahve fil dişi ya da su yeşili gibi soft tonları beğeniyorum. Konrrast olarak kolon varsa oda da daha koyu bir renk olabilir ya da duvarın birini yapabilirsiniz. Komple bu renk bebegin de dikkatini dağıtır diye dusunuyorum
bosyapmaskim flamingo24 lisanslı yapma taraftarı değilim takımla futbolla hiç alakam yok o büyüyünce kendi seçsin shhshshdhs gri çok şık bir renk ama 🤩
flamingo24 bosyapmaskim kendi istemişti o yüzden yaptık aklı erince kendi seçimi olsun istediği gibi olsun dedik . Kızım daha bebek o anlamıyor ben kendi sevdiğim şeyleri yaptım 😀😀 belkide o flamingoyu hiç sevmicek 🤦♀️🤣
Mommyhann bosyapmaskim oğlumun odasını kırık beyaz yaptım yatağının olduğu köşedeki duvar su yeşili boyadık çok tatlı oldu tavsiye ederim
Meri-Mel bosyapmaskim Canım aslında şuan soft ya da beyaz renk moda daha modern duruyor belki bir duvar boyanıp renk katılabilir kızımın odası düz beyaz mobilyası da ceviz ve gri iki çekmece kapağı bir başlık ve bir sifonyer çekmecesi gri sadece tamamen beyaz olsun isterdim fakat eşim mobilyacı ile anlaşamadı o zaman Hügo dan aldim ve en acil bu teslim edilebilir idi çünkü yarın oğlum olursa o da kullanır bence seviyor da 2 yaşında sakin renkler ve sakinlik arıyorum ben tutuncunun da asla modası kalmadi bence çok göz yorucu tabiki yine sizin karariniz