azimemre 7 aylık bebeğim var son 4 gündür ara ara emme ve oynarken hırıltısı oluyor bugün kontrole götürdüm ciğerleri temiz burnu temizlendi ama hala devam ediyor sebebi ne olabilir
BENOYLEUYGUNGORDUMM azimemre alerjik bi durum olabilir. Benşm bebeğim de zaman zaman hırıltısı oluyor
uykusuzluklarinanasi azimemre ya bizde 7 ay 24 günlük oğlum 7. aya girdiğimiden beri hırıltısı var balgamda çıkarıyor doktora gidiyoruz gayet temiz her şeyi anlayamadım bi türlü. devlette bi öksürük için ilaç yazdılar dahada arttı bıraktım o yüzden. sabah yine bi sağlık ocağına götüreceğim
Eftelya111 azimemre birde süt ürünlerini kesmeyi deneyin hem siz hem bebek bizde de var aynı sıkıntı süt ürünlerinden olduğunu düşünüyorum
kurabiyevarsimitvar BENOYLEUYGUNGORDUMM ya benimki sadece mama içiyor ama alerjisi olsa 5 aydır belli etmez miydi sonradan aynı mamaya alerjisi oluşur mu
BENOYLEUYGUNGORDUMM kurabiyevarsimitvar mamaya oluşmaz alerji dediğiniz şey sadece oral yoldan olmazki mesela benim bebeğim de alerjik evdeki tüm halıları dahi kaldırdım biraz rahatladı. Ayrıca bugün değil ama yarın da alerjisi çıkabilir bilemeyiz ki
kurabiyevarsimitvar BENOYLEUYGUNGORDUMM seçenekler çoğaldı şuan ya deterjanda doğal ama deterjandan da böyle alerjik etkiler olur mu
BENOYLEUYGUNGORDUMM kurabiyevarsimitvar olur yani herşeyden olur. Benim bebeğim de bu şekilde çünkü mesela artık yumuşatıcı kullanmıyorum
BENOYLEUYGUNGORDUMM kurabiyevarsimitvar bırakın biz alerjik olduğunda yumuşatıcıları kendimizinkinide oda kokuları parfüm çamaşır suyu hatta kokulu mum bile yani koku olacak herşeyi bıraktık. Eğer alerjikse zaten böyle uzun bi süre gidecektir
kurabiyevarsimitvar BENOYLEUYGUNGORDUMM yanaklarında kızarıklık yapar mı yumoş vs alerjisi yüzü sürekli benek benek kırmızı
BENOYLEUYGUNGORDUMM kurabiyevarsimitvar yani bilemiyorum ki her bebek farklı tepkiler veriyo. Mesela 30 gıdaya alerji testi yaptırdık birşey çıkmadı. Doktorumuz sağlıklı sonuç alabilmek için 3-4 yaşı bekleyelim her test her yaşda olmuyor dedi. İmkanınız varsa bi alerji dr götürmenizi tavsiye ederim