ADLina 6 bucuk aylık kızımla 1 haftadır uyku eğitimi alıyoruz daha uyku saatleri düzene girdi desteksiz uyuyamıyor yani sallamadan gerçekten eğitim sonunda sallamadan uyuyabilecek mi merak ediyorum sizden fikir almak istiyorum
zkusagianne ADLina uyku süresi nasıl benim kızım 7 aylık gündüz zorla 2. Uyku yaptırıyorum gündüz uykuları 30 Dk en fazla ne kadar sürüyor uykusu bende sizden bilgi alayım sallayarak uyutuyorum bende
Sgrkytyg ADLina işe yarıyor mu peki nerdeyse hiç uyumayan bi bebegim var aürekli destekle uyuyor. Fiyatları nasıl
ADLina zkusagianne şöyle sabah güne 8de başlıyoruz 2 saat 15 dk sonra ilk uyku 2 saat uyuyacak yada minimum 45 dk sonra yine 2 saatv15 dk yine aynı sekl vs
ilayyeliz ADLina bende düşünüyorum uyku eğitimi nur hanımdan memnun musunuz ya ondan alıcam ya da uyubebeğim_ uykulog duygu hanımdan alıcam cevaplarsanız sevinirim
aybarsbebekk ADLina benimki uyumadı bacım😂 uyubebegım uykulog dan aldım başlarda iyi giti kendi kendine uyuyordu sonra dişti gripti derken mecburen uyuması için salladım çünkü uyumadı kendi kendine. Ama rn azından ne yapacagımı nerden başlayacagımı biliyorum oğlum düzelince başlıcam tekrar
kedilivebebekli_ ADLina merhaba ben de bir haftadır alıyorum ama sadece destekleri azalttık pek bir değişme yok, bizim asıl sorunumuz gece çok sık uyanması sizde durumlar nasıl? Tek sorun destekle uyuması mı?
a12345678 ADLina ben de bebeğim 6 aylikken kendim egitim vermiştim baya arastirmistim deneye yanila 1 bucuk ay sürdü ama hem destegi kestik hem uyku saatleri düzenli simdi de dongulerini duzenlemeye çalışıyorum o da olacak inşallah