annesininkuzusu27 Saçlarım koyu kumral. Kuaförde boyattım beyazlar böyle kırıldı renk olarak ama bildiğiniz şimdi yeniden belliler. Yani bu kuaförlerde olmayacak kendim boyayacağım ama ilk kez yapacağım. En iyi beyaz kapatan boya hangisi sizce
Mircet annesininkuzusu27 kolesterol excellence bence bu serisinde ki boyalar daha yoğun kapama yapıyor bana göre
Tubatgn annesininkuzusu27 Vital, ayrıca kapama yapmak ve uzun süre gitmesini istiyorsanız. Dipten ya da uçlardan boyama değil de komple boyayı kafanıza yedirmeniz gerekiyor. Söylediğim marka boya ile platin sarısı saçlarımı koyu kahverengiyle kapattım. Bir tutam sarı akma olmadı. Avucunuza alıp direkt boyayı yedirin.
annesininkuzusu27 arasssmommm evet aynen öyle oldu parladı. Volum düşük derken tam olarak nasıl oluyor
arasssmommm Mircet bu markanın boyaları çok koyu renk çıkıyor koyu kumral kullanıyormuş hanımefendi siyah gibi durur
arasssmommm annesininkuzusu27 hazır kutu boya almayın tüp boya alın yanında sıvı veriyorlar ya onu en düşük olanı isteyin yıkama işleminiz de 45 dkyı bulsun