Sweett İyi akşamlar kızlar . Biz bu sene Almanya’ya taşındık ilk kışım ve evde rutubet var yani güneş yok yağmurlu o yüzden rutubet olması kaçınılmaz gibi ama 4yaşında kızım var sağlığına zarar verir korkuyorum ne gibi önlemler alabilirim bilenler yazarsa çok mutlu olurum
gurbetcimami Sweett ne yaparsan yap olur o canım bizede aynı sorun var gelede eski yapı evlerde çok oluyor sabah kalkınca havalandır baya bi biraz onun faydası oluyor ama yine o rutubet küfe dönüşüyor tavanlarda özellikle çok oluyor 4-5 senedir küfle mücadeediyoruz ama bir çözüm bulamadık
milav Sweett her gün evi mutlaka havalandırın ve petekler 1 derecede bile olsa hepsi mutlaka yanmalı zaten çoğu ev sözleşmesinde bunlar yazar. Action marketlerde nem tutucu kutular var odalara birer tane koyabilirsiniz
kahvekolik_ Rutubet icin ozel boyalar oluyo, rutubet falan kalmiyo istersen bi arastir orada. Odalari bol bol havalandir sonra ısıt. Vee odaya az camasir asmaya calis, oda cok rutubet yapiyo en iyisi kurutma makinesi
Sweett kahvekolik_ çamaşırları üst katta kurutuyorum evde yok sabahları havalandırıyorum evde de duvar kağıdı var her yerde sökülüp boya yapıcaz inşallah görmüştüm o boyaları şimdilik hava temizleyici aldım inşallah işe yarar
gurbetcimami Sweett küflenincede çamaşır suyu ile suyu karıştırıp sıkıyoruz sonra da ıslak bezle sliliyoruz o hepsini yok ediyor ama kalıcı bi yöntem değil malesef en fazla 1 ay gider
gurbetcimami Sweett yok canım ya ben onu da denedim YouTube de emine deligöz diye bi kadından gördüm ama o hiç uzun gitmedi anca 1 hafta sonra yine aynı en uzun etki çamaşır suyunda