kolge 9 aylık ortalama kaç kg olur bebeğimi görenler zayıf diyor anlamadım süt içmiyor ama devam sütü ve ek Gıda alıyor yeterince iştahsız da değil
askbebegimmbenim kolge benimde bebeğim 9 aylıkken 9 kiloydu doktorum maşallah çok iyi dedi. 1 yaş çocuk kilosunda dedi hatta. İlla bı bebek tombul tombik olacak diye bı kaide yok. Sağlıgi yerindeyse çok takılmamak lazım . Doktorum ne diyosa o gerisine hiç takılmam..
seros48 kolge 9 aylık 7 kilo bebeğim ben bile takmıyorum sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil senin gayet iyi
kolge seros48 valla elimden geleni yapıyorum yemeğidir mamasıdır sütümü de sağıp veriyorum çıktıkça bu kadar oluyor napayım
seros48 kolge bnde öyle inan ki canım sürekli yedirme içirme değişik şeyler yapma pesindeyim olacağı Bu kadar demk ki cocuklarimizn
newmom23 kolge ayyy benimde oğlum 9 aylık olacak gören herkes bu çocuk hiç gelişmemiş diyor.Artık millete sizin beyniniz gelişmemiş dememek için kendimi zor tutuyorum.Ne istiyorlar bu bebeklerden ve annelerinden sanki kendileri hiç anne olmadı ya 🥹