mseyma medineoruc bol şu, yarım saat de olsa gündüz uyuma, bestlack damla. Hurma ve kuru incir. Kimyon çayı hem anne sütünü arttırır hem kokusunu güzelleştirir hem de gaza iyi gelir. Ben yeterli beslenemediğim gün promalt içiyorum
ilay-mom Öncelikle bol su ve yeşillik, protein ağırlıklı beslenmeniz lazım, dr tavsiyesi ile solgara başladım ben cok faydalı sizde sorup baslayabilirsiniz tahin helvası da cok iyi geldi
dunyaaa mseyma kimyon çayını nasıl hazırlıyorsunuz acaba bebeğim 18 günlük ve sütüm hemen hemen hiç yok
mseyma dunyaaa bir bardak kaynamış sıcak suya bir çay kaşığı toz kimyon koyuyorum. Taneler dibe çöküyor ama her yudumda karıştırarak taneleri de içiyorum. Önceden tanelerini içmeyip sadece suyunu içiyordum ama sanki taneleri ile içi lince daha etkili gibi geldi bana. Arada da kimyon tohumu demliyorum.
mseyma dunyaaa bebeğiniz ne kadarlık eğer küçük ise sık sık emzirin ve uzun süre memede tutun. Hem bebeğin emmesi sütü arttırır hem sizin bebeğe temasınız da. Sağım yaparken bebek ya yanınızda olsun ya da fotoğrafına bakın, eşyalarına bakın. Çünkü emzirmek en çok beyinle ilgili. Beyne sinyal göndermek lazım. İnş sütünüz artar. Şunı da unutmayın; Sütünüz olsa da olmasa da bebeğiniz için çabaladığınız için siz mükemmel bir annesinin. Bu arada ebebek den alışveriş yapınca ücretsiz emzirme danışmanlığı veriyorlar arada ben onlarla da görüşmüş tüm onlar da güzel yönlendiriyor. Bir de anne bebek dostu hastahanelerde ücretsiz emzirme danışmanlığı var gitmek inananın çok iyi geliyor. Ben gidip sütüm yok diye ağlamıştım danışman tablo ile sürümün bebeğime yettiğini anlatmıştı ve çok rahatlamıştım hem nasıl arttırırız onu da anlatıyor