htchtccc Hanımlar iyi akşamlar pazar günü dışarıdaydım oğlum koltuğa bi bardak su dökmüş eşimde havluyla silmiş ama su lekesi kaldı stop leke çıkarıcı beyaz sabun beyaz sirke denedim çıkaramadım ne ile çıkar acaba fikri olan var mı
htchtccc Lolik kirli değil aslında ya koltuğu alalı 1 yıl oldu misafir odasının koltuğu 1 yılda Max 4 defa kullanıldı hep örtü serili zaten ve koltuğu tamamen sildim bu sabah kurusun dedim pencereleri açtım az önce baktım geçmemiş lekesi
kinderpingui htchtccc ya bazı koltuklar öyle benimde açık gri bitane koltuğum var alalı 3 ay falan bi lekesi vardı sildim geçti kuruyunca o sildiğim bölgede su lekesi kaldı son çağre koltuk yıkama çağırıcam
aycan27 Su lekesi kendiliğinden bile geçer normalde kosla varsa birde koslayla deneseniz belki geçer koltuk hangi renk benimkilere okadar su dökülüyor kuruyunca geciyor
htchtccc aycan27 yok canım ya belki kumaşından bilmiyorum ki bende aslında oturma odasına su döküldü ama onda leke kalmamıştı bu leke olduğu gibi duruyor açık krem rengi koltuğun kosla denemedim onu da denerim
htchtccc kinderpingui öyle galiba ya çünkü tamamen sildim ama geçmedi yani üzerinde bayağı uğraştım bastıra bastıra sildim ama yok kumaşın cinsinide bilmiyorum ki ama kötü duruyor ya